Mindfulness Stiltedag

11 september 2022 is de eerstvolgende stiltedag. Ook 6 november organiseren we een stiltedag. Dit is een kleine retraite, een dag voor jezelf, om weer even bij te komen. Tijd en aandacht voor jezelf, niks moeten, maar gewoon ‘zijn’ met wat nu is. In stilte.

Na de opening, waarbij je o.a. stilstaat bij jouw intenties van deze dag, gaan we de stilte in en geniet je van meditatie- en zachte yoga-oefeningen. Door de mindfulness- en yoga-oefeningen in stilte uit te voeren krijg je nog meer de gelegenheid om naar binnen te gaan en stil te staan bij wat er allemaal in je leeft.

Tussen de middag staat er een verse, biologische lunch voor je klaar. Ook de lunch is een ware meditatie waarin je met aandacht mag proeven en genieten.

Voor wie?

Deze mindfulness stiltedag is misschien wat voor jou als je merkt dat je wel wat rust, ontspanning en aandacht voor jezelf kunt gebruiken. Misschien heb je eerder een mindfulness training gevolgd (bij ons of elders) en wil je jouw mindfulness vaardigheden weer opfrissen en jouw beoefening een boost geven. Ook als mindfulness helemaal nieuw voor je is en je nieuwsgierig bent naar wat een dag in stilte je kan brengen, ben je van harte welkom.

Waarde: 75 euro

Aantal deelnemers: minimaal 4 maximaal 10

Begeleiding: Gerda Eppinga