Over ons

Gerda Eppinga (1959) en Jan Naber (1956) zijn de dragers van Mindful Friesland. Beide zijn zij VMBN-gecertificeerde Mindfulness-trainers en verzorgen zij al vele jaren o.a. Mindfulness-trainingen, yogalessen en communicatietrainingen voor particulieren, overheid en bedrijven.

Gerda Eppinga (zie ook www.yoga-sin.nl) is gecertificeerd Mindfulness-trainer én gecertificeerd Dru Yoga docent. Jarenlang heeft zij als leidinggevende en communicatietrainer gewerkt voor o.a. zorg- & welzijn. Inmiddels heeft zij zich volledig gericht op Yoga en Mindfulness. Wekelijkse verzorgt zij Yoga-lessen in groepsverband in Heerenveen en Gorredijk. Individueel zijn Yoga-lessen in combinatie met Mindfulness ook mogelijk. Samen met Jan Naber biedt zij met passie de 8-weekse Training Mindfulness aan.

Jan Naber (zie ook http://www.naberjobconsult.nl) is eveneens gecertificeerd als Mindfulness-trainer en daarnaast geschoold als LoopbaanCoach, Mediator,  Communicatietrainer en HRM-adviseur. Werkervaring heeft hij opgedaan bij meerdere sectoren w.o. onderwijs, overheid (gemeenten, provincie, justitie – gevangeniswezen), zorg en welzijn (ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, gehandicaptenzorg), banken en re-integratiebedrijven.