Over ons

Gerda Eppinga en Jan Naber zijn de dragers van Mindful Friesland. Beide zijn zij VMBN-gecertificeerde Mindfulness-trainers en verzorgen zij al vele jaren o.a. Mindfulness-trainingen, yogalessen en communicatietrainingen voor particulieren, overheid en bedrijven.

Met veel passie dragen zij bij aan meer ontspanning en persoonlijke groei in privé en werk. Door de kleine groepen is er tijdens de 8-weekse training veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Op aanvraag kan individueel gewerkt worden.
De Mindfulness trainingen worden ook in andere verbanden onderwezen, bijvoorbeeld in gevangenissen, op scholen, in het bedrijfsleven aan topsporters en mantelzorgers. Er is inmiddels veel wetenschappelijke onderbouwing voor de positieve effecten bij o.a. stress, pijn, angst en depressie.

Gerda Eppinga (1959) is én gecertificeerd Mindfulness-trainer én gecertificeerd Dru Yoga docent. Jarenlang heeft zij als leidinggevende en communicatietrainer gewerkt voor o.a. zorg- & welzijn. Inmiddels heeft zij zich volledig gericht op Yoga en Mindfulness. Wekelijkse verzorgt zij Yoga-lessen in groepsverband in Heerenveen en Gorredijk. Individueel zijn Yoga-lessen in combinatie met Mindfulness ook mogelijk. Samen met Jan Naber biedt zij met passie de 8-weekse Training Mindfulness aan.

Jan Naber (1956) is eveneens gecertificeerd als Mindfulness-trainer en daarnaast geschoold als LoopbaanCoach, Mediator,  Communicatietrainer en HRM-adviseur. Werkervaring heeft hij opgedaan bij meerdere sectoren w.o. onderwijs, overheid (gemeenten, provincie, justitie – gevangeniswezen), zorg en welzijn (ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, gehandicaptenzorg), banken en re-integratiebedrijven.

Mindful Friesland is een samenwerking aangegaan met De Friesland Zorgverzekeraar. Interessante kortingen zijn hierdoor mogelijk.