Over ons

Gerda Eppinga en Jan Naber zijn de dragers van MindfulFriesland. Zij verzorgen al vele jaren o.a. yogalessen en communicatietrainingen en Mindfulness-trainingen voor particulieren en bedrijven.

Gerda Eppinga (1959) is én gecertificeerd Mindfulness-trainer én gecertificeerd Dru Yoga docent. Jarenlang heeft zij als leidinggevende en communicatietrainer gewerkt voor o.a. zorg- & welzijn. Inmiddels heeft zij zich volledig gericht op Yoga en Mindfulness. Wekelijkse verzorgt zij Yoga-lessen in groepsverband in Heerenveen en Gorredijk. Individueel zijn Yoga-lessen in combinatie met Mindfulness ook mogelijk. Samen met Jan Naber biedt zij met passie de 8-weekse Training Mindfulness aan.

Jan Naber (1956) is eveneens gecertificeerd als Mindfulness-trainer en daarnaast geschoold als HRM-adviseur, Mediator, Communicatietrainer en LoopbaanCoach. Werkervaring heeft hij, als zelfstandige en in loondienst, opgedaan bij meerdere sectoren w.o. onderwijs, overheid (gemeenten, provincie, ministerie – gevangeniswezen), zorg en welzijn (ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, gehandicaptenzorg), banken en re-integratiebedrijven.

Mindful Friesland is een samenwerking aangegaan met De Friesland Zorgverzekeraar. Interessante kortingen zijn hierdoor mogelijk.