Reviews

Deze reviews zijn geplaatst met toestemming van voormalige deelnemers.

In de 8-weekse Mindfulness-training bij Gerda heb ik geleerd dat ik er toe doe, dat ik naar mijn lichaam mag luisteren en daarnaar mag handelen. Leren ontspannen en loslaten. Ik voel me vrij! Een echte aanrader, gun dit jezelf. Petra, juni 2024.

Een fijne leerzame training, die iedereen een keer gedaan moet hebben. Wat een verrijking

Gerda zorgt voor een veilige sfeer, waarin je in alle rust verschillende vormen van meditatie kunt ervaren . Ze stelt verdiepende vragen en geeft je de ruimte om zelf uit te zoeken naar jouw antwoorden. Een waardevolle ervaring in mijn zoektocht naar meer verdieping en rust”

Ik ben ontzettend dankbaar voor de verrijkende ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn mindfulness-training. Dit helpt mij om meer controle te krijgen over mijn gedachten/emoties en om situaties met meer rust en kalmte aan te pakken

Omdat ik veel last van stress had ben ik de mindfulness-training gaan volgen. Deze training heeft mij geleerd om op een andere manier om te gaan en te kijken naar dingen. Ik heb daar veel baat bij“.

In een veilige situatie heb ik geleerd om van mezelf te houden en in het nu te leven. Wat een rust heb ik gevonden in mezelf!!“.

Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik door de oefeningen te doen, meer ontspanning ervaar en meer in het hier en nu ben. Ik zou deze training iedereen aanraden en zeker mensen die veel stress ervaren en moeilijk kunnen loslaten. Het is een gedegen programma met een goede afwisseling tussen theorie en oefenen“.

Ik vond de 8-weekse mindfulness-training heel prettig en heb veel geleerd. De opzet van de training is heel goed. Gerda begeleidt de training op hele fijne manier. De training heeft mij waardevolle inzichten gebracht: meer rust in mijn dagelijkse leven“.

Ik waardeer de individuele Mindfulness-training zeer. Het is mijn tweede serie die ik volg bij Gerda. Zij sluit goed aan bij mijn behoefte aan verdieping. De voordelen die ik merk zijn divers, van meer gefocust kunnen werken, tot beter in verbinding zijn en voelen met de mensen om mij heen. Ook is mijn humeur veel vrolijker. Gerda is zeer flexibele met de lestijden omgegaan. Mijn dank is groot.

Een begin van een nieuwe wereld ontdekt in Mindfulness en mezelf. Bedankt“.

Zeer prettige, duidelijke training met afwisseling van theorie en oefening. Kleinschalig met veel aandacht voor het individu. Aanrader“.